Websites.

Websites zijn hét verlengstuk van jouw bedrijf. Ze geven je bedrijf de uitstraling, leads en omzet. Of het nu om een nieuwe of bestaande website gaat ben je bij 360 aan het juiste adres. Wij denken met je mee, kijken met onze kennis en ervaring naar wat voor jóu verstandig is.
360 analyseert ontwerpt, bouwt en verbouwd snelle responsive websites
Maar websites bouwen is niet ons doel. Websites zijn een middel om jou, jouw bedrijf, instelling of visie bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen en houden.

Ons doel is eigenlijk heel simpel: jóuw doelen helpen realiseren. Daar hoort bijna altijd een goede website bij (en soms meer dan 1). Gericht op langdurige groei en de koers die bij jou past.

Want pas wanneer écht je eerlijk & helder communiceert wie je nou écht bent en waar je voor staat zal jouw website beter gevonden worden, door de juiste bezoekers en meer rendement behalen.

Een goede website bouw je voor je bezoekers natuurlijk en daarnaast zeker ook voor zoekmachines (Google, in de meeste gevallen). Google eist dat jouw website bezoekers een goede gebruikerservaring biedt, anders scoor je lager:

  • De navigatie is logisch,
  • Elke pagina heeft een duidelijke titel en structuur,
  • De visuele en tekstuele links op een pagina helpen bezoekers meer en nuttige informatie te vinden.
  • Snelheid. trage websites staan lager in de resultaten en worden dus minder goed gevonden.
  • Is je website veilig te bezoeken? Denk aan SSL en updates van alles wat achter de schermen meedraait.

Google kijkt voortdurend welke nieuwe of vernieuwde websites online staan. Die brengt hij in kaart en oordeelt over tal van zaken en hangt er dan een score aan. 360webdesign zorgt ik voor een basis optimalisatie van je site, zodat Google je website zsm gaat indexeren en je snel zichtbaar bent in de zoekresultaten.
Dit is wat je krijgt
Een kort overzicht van de complete dienstverlening:

 

  • Het maatwerk ontwerp van je website, gericht op een prettige gebruikerservaring in je eigen huisstijl
  • De bouw van je website volgens de nieuwste technieken en voorzien van alle gewenste functionaliteiten,  denk aan een contactformulier, blogfunctie of nieuwsmodule.
  • Het aanmelden bij Google, zodat je site snel wordt geïndexeerd en in de zoekresultaten verschijnt.
  • Klaar voor smartphones & tablets
zij gingen je voor:

Klaar om te groeien met je bedrijf?

Dat is precies wat 360 voor ogen heeft. Een goede website is geen doel op zich, maar een middel om jouw organisatie verder te brengen. Daar zit voor ons dé kick! Wij praten graag met je over hoe wij elkaar, en  zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Zeg maar waar en wanneer.