Verbouwen & Renoveren

Langzaam? Lelijk? Niet meer volledig? Slecht gevonden? Niet Responsive? Gehackt?

Jouw site is niet (meer) wat het zijn moet. Vaak heb je geen hele nieuwe website nodig als je er al een hebt. 360 heeft meerdere oplossingen paraat of denkt daar graag over mee.

Mijn site is langzaam.

Een site die er lang over doet om te laden pleegt eigenlijk zelfmoord voor bezoekers en zoekmachines. Niemand houdt van wachten. En al helemaal niet online! Er kunnen veel redenen zijn waarom jouw site traag is. Verkeerde afbeeldingen, slechte plugins, slechte code, hosting, niet geschikt voor mobiel etc. Wil je weten wat er voor nodig is om snel sneller te worden? Je weet ons te vinden.

Je site is niet meer up to date of volledig.

Toen jouw site vier jaar geleden live ging klopte alles als een bus en was je zo trots als een pauw. Maar jouw bedrijf is flink veranderd. Er zijn diensten, producten, vestigingen, medewerkers en klanten bijgekomen die je wilt delen met de wereld. Daarom werken wij met WordPress als CMS. Met relatief weinig inspanning is jouw site hiermee weer helemaal 2017 te krijgen! Bel of mail voor een vrijblijvend advies.

Niet responsive?!

Wat is een Responsive site nou eigenlijk? Een resonsive website past zich (ook inhoudelijk) aan aan de afmeting van het scherm van de bezoeker. Niet responsive websites komen een stuk lager in Google te staan. Dat is meestal sneller geregeld dan je denkt. Advies nodig? Bel of mail ons 100% vrijblijvend.

Je hebt een lelijke website.

Je website of je webshop is een bron van informatie voor (potentiele) klanten. Maar in veel gevallen ook je uithangbord, etalage of visitekaartje. Ziet je site er niet (meer) uit om wat voor reden dan ook? Dan is dat van negatieve invloed op de naam en faam van jou, het bedrijf of instelling waar je zo hard voor gewerkt hebt. Dat is zonde en onnodig. Je hebt hiervoor niet perse een hele nieuwe site nodig. Wat dan wél? Bel of mail ons.

Te weinig gevonden?

Je site is nog niet zo oud, lelijk, langzaam of niet responsive. En tóch sta je lager in zoekresultaten bij Google of Bing of heb je minder bezoekers dan gehoopt. Je hebt vorig jaar een paar duizend Euro uitgegeven aan een gloednieuwe site en huisstijl en toch gaat het (nog) niet zoals je wilt. 360 helpt je bij het vinden van de oplossing en het maken van een (strategisch) plan om dit varkentje te wassen.

Dit is wat je krijgt bij

Website in eigen huisstijl

Wij gebruiken geen standaard templates, maar ontwerpen je website altijd in je eigen huisstijl.

Klaar voor smartphones & tablets

Door het responsive design wordt je website altijd optimaal getoond op je mobiel, tablet en pc.

Goed gevonden worden in GOOGLE

Natuurlijk wil je wel goed gevonden worden in Google. Ons systeem is daar speciaal op ingericht.

Blog/Nieuws-pagina

Een fantastische manier om aan (toekomstige) klanten te laten weten waar je mee bezig bent

Contactpagina + Opt-in formulier

Een contactpagina met plattegrond, contactformulier op maat. Het tweede formulier is om klanten in te laten schrijven op nieuwsbrieven etc.

Social Media

Social media integratie naar wens en in de huisstijl. + Gratis Facebook cover photo op maat!

JA, IK WIL EEN WEBSITE DIE ER 2017  uitziet, zonder daar te veel kosten aan te hebben.

Zij gingen u voor:

Alle websites worden gemaakt in WordPress….Waarom?

Er zijn honderd redenen om WordPress te gebruiken. Op dit moment draait ongeveer 26% van alle websites op WordPress. Wereldwijd wordt er door duizenden mensen/bedrijven gewerkt om voorop te lopen in de eindeloze mogelijkheden. Wij leveren graag sites waar je nog jaren mee verder kunt.

  • Gebruiksgemak (voor jou ;-))
  • Perfect voor de zoekmachines en social media koppelingen
  • Veilig
  • De kosten zijn relatief laag. Geen dure licenties etc nodig. Na oplevering kun je er zelf mee aan de slag.
  • Flexibel. Duizenden uitbreidingsmogelijkheden doormiddel van extra plugins.

Wil je ook een snelle(re) WordPress Site die goed is beveiligd?

Of wil je daar gewoon meer over weten? Klik dan hieronder of bel 360