Opdracht

Voor Provelu heeft 360 de oude website vervangen. Overgezet naar WordPress en nu ook responsive. Gemakkelijk bij te werken en uit breiden door Provelu zelf. De site heeft een modern, responsive ontwerp en is een stuk overzichtelijker geworden.

Samengevat

Voor Provelu zat er een extra dimensie aan de opdracht. Er moest goed gekeken worden naar de content. Logischer, overzichtelijker voor bezoekers. Niet alleen voor nieuwe bezoekers, ook voor bestaande klanten van Provelu moest gemakkelijk de helpdesk en service bereikbaar zijn. 24/7. 

De site is modern, responsive en logisch te navigeren voor bezoekers. 

Verhuizen slopen en verbouwen

De oude site was lastig in gebruik voor de eigenaar zelf. Het eerste verzoek was met “lapmiddelen” tot significante verbeteringen te komen. Het perfecte moment om een verstandige overweging te maken en alternatieven te bekijken.

Wordpress

De keuze voor WordPress lag voor de hand. Flexibel en gemakkelijk uit te breiden door de opdrachtgever zelf.

Responsive en snel

De site moest snel laden op smartphone en tablet. Meer dan de helft van de bezoekers zit niet meer achter een computer te surfen. 

360 heeft naar onze wensen geluisterd en ons overtuigd verder te gaan met WordPress. Snel en rechtstreekse contacten, korte reactietijden. 

Eric

Team Manager, Provelu

Tijd voor een site die laat zien wie je bent?

Klaar om te groeien met je bedrijf?

Dat is precies wat 360 voor ogen heeft. Een goede website is geen doel op zich, maar een middel om jouw organisatie verder te brengen. Daar zit voor ons dé kick! Wij praten graag met je over hoe wij elkaar, en  zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Zeg maar waar en wanneer.