Opdracht

Voor iFormers heeft 360 de volledige externe communicatie opgezet, met een nieuwe website huisstijl etc etc. De site heeft een modern, responsive ontwerp en is makkelijk te navigeren voor bezoekers.

Samengevat

Voor iFormers zat er een extra dimensie aan de opdracht. Naast het ontwerpen van de huisstijl en de site, moest er goed gekeken worden naar de content. Voornamelijk omdat veel van wat er verteld moest gaan worden nog niet tot in detail naar buiten gebracht mocht worden ivm lopende patentaanvragen. 360 maakt nu deel uit van het ontwikkelteam van iFormers.
De site is modern, responsive en logisch te navigeren voor bezoekers. Het logo is zeer kleurrijk en herkenbaar, gebasseerd op kinderspeelgoed, en the periodic table welke samen op harmonische wijze in het webdesign zijn verwerkt.

Gebouwd vanaf nul

Er was nog geen plan, zelfs geen vaag plan. Dus mocht 360 vanaf nul beginnen. Hoe mooi is dat? De vrije hand!

Wordpress

Niet wetende hoe uitgebreidt het hele traject zou gaan worden lag de keuze voor WordPress voor de hand. Flexibel en gemakkelijk uit te breiden.

Responsive eerst!

De site moest snel laden op smartphone en tablet. Meer dan de helft van de bezoekers zit niet meer achter een computer te surfen, zeker niet in dit specifieke gecal.
360 heeft écht geluisterd naar onze wensen en op alle vlakken goed met ons meegedacht tijdens het ontwikkelen van de site en stijl. De lijnen zijn kort en de reactietijden snel. Wij zijn ook nu nog erg blij met deze samenwerking.
Arie

CEO, RnD by Us

Tijd voor een site die laat zien wie je bent?

Klaar om te groeien met je bedrijf?

Dat is precies wat 360 voor ogen heeft. Een goede website is geen doel op zich, maar een middel om jouw organisatie verder te brengen. Daar zit voor ons dé kick! Wij praten graag met je over hoe wij elkaar, en  zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Zeg maar waar en wanneer.