Opdracht

Voor Energie Controle Europa heeft 360 de oude website vervangen. Overgezet naar WordPress en nu ook responsive. Gemakkelijk bij te werken en uit breiden door ECE zelf. De site heeft een modern, responsive ontwerp en is een stuk overzichtelijker geworden.

Samengevat

Voor ECE moest de oude site vervangen worden door een WordPress site. De content en de vormgeving dekten de lading en de koers van ECE niet meer . Het moest logischer, overzichtelijker voor bezoekers. In de site zijn twee portals gebouwd voor zakelijke en particuliere klanten.
De site is modern, responsive en logisch te navigeren voor bezoekers.

Verhuizen slopen en verbouwen

De oude site voldeed niet meer voor de eigenaar zelf. Ook voor bezoekers had de site niet meer de uitstraling die genoeg aansprak. Het perfecte moment om een grondige verbouwing te ondergaan. En voila; een nieuwe site!

Wordpress

De keuze voor WordPress lag voor de hand. Flexibel en gemakkelijk uit te breiden door de opdrachtgever zelf.

Responsive en snel

De site moest snel laden op smartphone en tablet. Meer dan de helft van de bezoekers zit niet meer achter een computer te surfen.
Daarnaast moesten er twee clientenpartalen meedraien en naadfloos opgaan in de nieuwe site.
Wij hoorden via een klant van ons over 360 die met hetzelfde probleem zat. Meteen gebeld en meteen spijkers met koppen geslagen. Later ook nog voor andere projecten.
Jack ten Bolscher

CEO, Energie Controle Europa

Tijd voor een site die laat zien wie je bent?

Klaar om te groeien met je bedrijf?

Dat is precies wat 360 voor ogen heeft. Een goede website is geen doel op zich, maar een middel om jouw organisatie verder te brengen. Daar zit voor ons dé kick! Wij praten graag met je over hoe wij elkaar, en  zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Zeg maar waar en wanneer.