Dit doen wij.

Wij ontwerpen en bouwen snelle responsive websites en webshops, verbeteren vindbaarheid en geven training over WordPress, social media, Google en contentstrategie.

Om succesvol te worden en blijven is het noodzaak om te weten met welke trends je mee moet/mag/kan gaan. Daar helpen wij bij, daar hebben wij verstand van.

Websites

Wil je meer omzet, leads, aandacht of naamsbekendheid? Wij bouwen met jou de website die bij jouw doel past. Jouw perfecte website komt tot stand in een aantal stappen, namelijk een toekomst gerichtte strategie, in jouw huisstijl/design én passie voor doelgericht resultaat.

Webshops

et alles er op eraan. Een goede webshop nodig die gemakkelijk zelf is bij te werken en bijdraagt aan jouw uitstraling? Wij helpen jou succesvol een webwinkel te starten die ook goed gevonden wordt door Google.

Succes marketing

Merken (sterker) maken. Je doelgroep (beter) vinden. Meer bezoekers op je website. Alles om te groeien. En dus meer succes op korte én lange termijn. Dat is waar 360 jou of jouw organisatie graag bij helpt. Sterker nog, dat is een speciale tak van 360.

360insights link

Training

Lastig en ingewikkeld al dat WordPress, SEO, Content-gedoe? Kunnen we ons voorstellen. Daarom helpen wij jou of jouw mederwerkers graag opweg met maatwerk. Stap voor stap.

Grafisch Ontwerp

Design is meer dan alleen de huisstijl, logo of visitekaartje. Het zegt alles over wie je bent en waar je voor staat… als het goed is. Design heeft alles te maken met corporate identity, eerste indrukken en blijvende indrukken.

Advies

Vaak lijkt het allemaal heel simpel. Helemaal achteraf. Maar waar begin je, wat gaat het kosten? Wat doe je zelf en wat láát je doen? Op wie ga je je richten en hoe? Om succes te hebben en te houden heb je inzicht nodig in jouw markt, klanten, strategie etc. Het fundament moet kloppen.

Dat is een vak apart. Daarvoor is 360 insights opgericht.

360insights link

Dit doen wij.

Wij maken WordPress websites die meer doen dan alleen maar mooi zijn. Mooie websites zijn een middel, geen doel op zich. Resultaten behalen, daar gaat het om bij 360. WordPress is een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) en extreem flexibel. Hiermee wordt maatwerk haalbaar én betaalbaar! Details bestaan niet, het zijn de kleine dingen die een website kunnen maken en breken. Usability staat voorop, voor bezoekers én beheerders van websites.

De wereld verandert razendsnel en als organisatie in welke sector dan ook, kun je niet meer stil blijven staan. Om succesvol te worden en blijven is het noodzaak om te weten met welke trends je mee moet/mag/kan gaan. Daar helpen wij bij, daar hebben wij verstand van.

360 helpt je in een paar overzichtelijke stappen van 0 naar 100.

Plannen

Voordat we aan de slag kunnen maken we een plan. Daar bespreken we met elkaar wat de specifiek wensen en verwachtingen zijn. Op basis hiervan maken we een planning.

Bouwen

Als alle plannen en verwachtingen helder zijn gaan we aan de slag om te maken wat er is afgesproken. Als het 90% klaar is krijg je een preview te zien en kunnen we nog zaken aanpassen/veranderen voordat de site “live” gaat.

Leveren

De site is klaar! Je bestaat! 😉 Jij en/of jouw medewerkers krijgen een uitgebreide training hoe je de site gezond, snel, levend en hoog in de zoekmachines krijgt en houdt. Dit kan 360 ook voor je doen wanneer je je met andere zaken wilt bezighouden. We doen het graag.

Drink je ook liever koffie dan bezig te moeten zijn met website-gedoe?

Mail of bel 360 dan snel voor …
Nieuws

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Op de hoogte blijven?

Wil jij ook groeien met je bedrijf?

Wij praten graag met jou over hoe wij elkaar, en zeker jouw bedrijf, kunnen laten groeien. We komen graag bij jou kijken, dan weten we meteen waar we het over hebben.

360@360webdesign.nl | 06-42 11 11 37

Koffie kopje? Briljant plan!
Zij gingen je voor: