Klankbord

Sessies

Een klankbord-sessie kan je op weg helpen.

We spreken af op een locatie waar we ongestoord een aantal uren met elkaar van gedachten kunnen wisselen. 1 op 1 of in een klein team.

Dan analyseren we de waar de schoen wringt of wat je plannen zijn en denken we samen hardop na over wat prioriteit heeft en wat wel even kan wachten. Misschien komen er al grove oplossingen en kansen boven tafel. We geven onze  mening en als we (nog) geen concreet en gedegen idee hebben zeggen we dat ook hardop.

Na deze sessie

heb je als het goed is de eerste ruwe schets waar het naartoe moet/kan.

Kickstarters

Kickstarters zijn korte, specifieke, ingrepen, met mensen in de organisatie of buiten de organisatie om erachter te komen waar de schoen wringt en wat daar snel aan te doen is.

Abonnement

Een abonnement zorgt ervoor dat je een externe adviseur in huis krijgt. Over een vast te stellen periode gaan we meetbare verbeteringen aanbrengen, meer kansen benutten en jou/jouw organisatie klaarstomen om zonder ons verder te kunnen.

Klaar om te groeien?

Dat is precies wat 360 voor ogen heeft. Een website of shop is geen doel op zich, maar een middel om jou verder te brengen. Daar zit voor ons dé kick! Wij praten graag met je over hoe wij jouw bedrijf, kunnen versterken. Zeg maar waar en wanneer.