Kickstart Sessie

Kickstarters zijn er in vele soorten. Die op een brommer en de bekende crowdfunding site.
Bij 360 denken we bij een kickstarter aan een snelle manier om de digitale motor van je bedrijf aan te zwengelen. Geen langdurig traject waar we de diepte in gaan, maar één of meerdere kicks om  jou handvatten te geven om verder te komen en te inspireren.

Links of rechts?

Je loopt als ondernemer, manager of bestuurder dagelijks met vragen rond die je in 9 van de 10 gevallen zelf wel weet te beantwoorden. Maar eens in de zoveel tijd vraag je jezelf af of je nou moet gas geven of remmen, links- of rechtsaf moet. Je hebt niet altijd zin in of tijd voor langdurige dure trajecten, maar zoekt een korte, snelle ingreep die jou en je team handvatten en richting geeft.

Doelgericht

360 Kickstarters zijn doelgerichte, ingrepen. Samen met medewerkers of klanten uitgevoerd in een zo kort mogelijke tijd. Afhankelijk van de behoefte kunnen we heel specifiek kiezen voor de tools die nodig zijn. Samen stellen we vast welke Kickstarter nu het meeste rendement of verbetering op kan leveren. Later kunnen we daar desgewenst andere kickstarters aan toevoegen.

Kickstart sessie

Liever wat kleiner beginnen? Of meteen volle bak aan de slag?

Kies dan voor een klankbordsessie of een abonnement op maat.

Klankbordsessie

In één dagdeel-sessie komen we tot een gedegen analyse van de kansen en beperkingen van je huidige innovatie-aanpak. Ook een goed startpunt om te zien of het Abonnement wat voor je is.

Abonnement

Over een periode van meerdere maanden vatten we de koe bij de hoorns en brengen we het processen (weer) op gang. We verbeteren jouw businessmodel en jouw positie in de markt.

klaar om te groeien ?

Dat is precies wat 360 voor ogen heeft. Websites en shops zijn geen doel op zich, maar een middel om jouw organisatie verder te brengen. Daar zit voor ons dé kick! Wij praten graag met je over hoe wij elkaar, en  zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Zeg maar waar en wanneer.

see you soon